Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Τι "απίστευτο" μπορεί να συμβαίνει δίπλα ενώ ψαρεύεις! Ένα εκπληκτικό βίντεο απο το BBC, μάχη σώμα με σώμα...



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, τι μπορεί να συμβαίνει κάτω απο το νερό, ανάμεσα απο τις πέτρες, ακριβώς δίπλα σας ενώ ψαρεύετε; Ένας εκπληκτικός κόσμος ξεδιπλώνεται όπου γίνονται πραγματικές μάχες επιβίωσης. Για πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια πλάνα απο τόσο κοντά μέσα απο τις υπερσύγχρωνες κάμερες του BBC!


Όλοι γνωρίζουμε ότι το καβούρι αποτελεί έναν εκλεκτό μεζέ, τόσο για τα χταπόδια όσο και άλλους θηρευτές. Οι κυνηγοί τους μπορουν να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να τα πιάσουν. Αυτός είναι και ένας απο τους βασικούς λόγους που τα χταπόδια πλησιάζουν τους βράχους στη στεριά, για να κυνηγήσουν τον αγαπημένο τους μεζέ. Ωστόσο δεν είναι μόνο τα χταπόδια που τρελαίνονται για ένα τέτοιο θήραμα... Θα έλεγε κανείς ότι είναι ένας εύκολος στόχος, όμως δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα!
 Στο βίντεο βλέπουμε πόσο μεγάλη προσπάθεια γίνεται, τόσο απο την σμέρνα, όσο και απο χταπόδια, τα οποία προσπαθούν να αρπάξουν τα καβούρια, τα οποία όπως θα δούμε ξέρουν πολύ καλά να προφυλάσσονται. Νομίζω είναι ότι πιο εκπληκτικό έχουμε δει σε βίντεο το τελευταίο καιρό...


Δεν υπάρχουν σχόλια: