Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Νέο δόλωμα ψαρέματος με απίστευτα αποτελέσματα φέρνει την επανάσταση... video



Μια νέα τεχνική ψαρέματος για τα δεδομένα της Ελλάδας, φέρνει πραγματικά την επανάσταση. Πρόκειται για ένα είδος ψαρέματος, που με το συγκεκριμένο δόλωμα, μπορεί να έχει πολύ υψηλά αποτελέσματα. Όπως υπόσχεται η εταιρία που παράγει το δόλωμα, είναι ένα δόλωμα 3ης γεννιάς, με αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν και τον πιο δύσκολο ψαρά. Και θηράματα, πολύ πολύ μεγάλα!
Το τεχνητό δόλωμα  "Twitching Lure" όπως ονομάζεται, έχει γίνει διάσημο παγκοσμίως και κυρίως στο εξωτερικό, για τα αποτελέσματα του, και τα μεγάλα ψάρια που το τσιμπάνε!

Ουσιαστικά μιλάμε για ψάρεμα με καλάμι και τεχνητό δόλωμα, όμως όχι όποιο και όποιο δόλωμα. Παρασκευάστηκε και κυκλοφόρησε στην αγορά τεχνητό δόλωμα που προσομοιώνει τις κινήσεις ενός μικρού τραυματισμένου ψαριού.



Ειδικές παλμικές κινήσεις και φωτισμός δημιουργούν τις τέλειες προυποθέσεις για να δελεάσουν τον κυνηγό να το καταπιεί! Όπως λέει η εταιρία, το δόλωμα θα δελεάσει ακόμα και το πιο οκνυρό ψάρι, απο λαυράκι, γοφάρι, λίτσες, μέχρι ζαργάνες τονάκια κ.α. Πρόκειται για ένα δόλωμα που όπως θα δείτε και στο βίντεο έχει πολύ υψηλά αποτελέσματα...
Φυσικά το βίντεο είναι διαφημιστικό και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν σίγουρα έχει τόσο υψηλά αποτελέσματα. Το μόνο που μένει ειναι να το δοκιμάσουμε και να δούμε αν αυτά που δείχνει το βίντεο γίνονται και στη πράξη...




Περισσότερες πληροφορίες απο την εταιρία...
Επαναφορτιζόμενο Τεχνητό Δόλωμα Ψαράκι με Ήχο, Δόνηση και Φωτισμό LED

Το απόλυτο τεχνητό δόλωμα ψαράκι με ήχο, δόνηση και φωτισμό LED. Μοναδικό στο είδος του ! Aκαταμάχητο, ακόμη και για το πιο οκνηρό αρπακτικό. Δεν υπάρχει ψάρι που μπορεί να του αντισταθεί !

Το Twitching Lure αναβοσβήνει και συσπάται για να μιμηθεί τις κινήσεις ενός τραυματισμένου ψαριού. Τα ψάρια θα τσιμπήσουν είτε είναι πεινασμένα είτε όχι. Απλά δεν μπορούν να αντισταθούν !

Για απολαυστικό ψάρεμα από αρχάριους και προχωρημένους !

Φορτίζει ταχύτατα σε οποιαδήποτε θύρα USB.

Χαρακτηριστικά :

Μήκος ψαριού : 12 cm
Αγκίστρια : 2 (τρίαινες)
Βάρος: 17gr
Τύπος: Floating

Δεν υπάρχουν σχόλια: